Sunday, October 10, 2010

*menceriakan hati*


ehemmm.....sy sgt bosan + sedih tau! sy sgt bosan + sedih tau!sy sgt bosan + sedih tau! 
oleh yg demikian pada hari ini means petang tadi sy membawa diri dengan berjalan2 ikut suka hati sy. ade sesiapa yg kisah??? hahahah..yg penting sy tidak membuat perbuatan2 yg boleh membahayakan nyawa diri sendiri. eceh! sambil2 itu sy membawa syg sy(my camera) berjalan2 sekali melihat pemandangan dengan snap sana,snap sini. lalalalalalala~
apabila menghirup udara segar di pantai barulah jiwa sy tenang dan kembali ceria..sy rase sungguh bhgia.rase senyuman sy kembali terukir di bibir nie.. bau2 udara 2 still ade sampai sekarang ini. thnkz yg terlibat;))))))))))).  

marilah kalian2 sumer join apa yg sy snap2 2...wlcme!


air dan benteng xdapat dipisahkan..;))


sy xtau sy snap2 pe time nie..pokok kot!


nie sy dari pandai lama zooming2 kat pantai baru...amboiii ramai org mndi.hehhee


cantik awan time nie..i like!


heheheh..tgk family lain bhgia jer bwk ank2 mandi-manda


tadaa....menceriakan diri dgn alam semulajadi!

ok kalian2 sumer..2 jer sy nk tunjuk sebenarnye...bnyak lg pic2 lain tp xpayah lah yer...cuma hari ini sy just nk bgtahu yg sy cintakan alam semulajdi yg diciptakan Allah nie..indah rupanya bila difikirkan...tp sekali sekala seronok gak sy wat menda2 mcm nie. i misz this moment too. heheheh;))
daaa....luv u'all!!!

5 comments:

  1. hehehehe...tau xpe dyha!!
    bestkn time2 2...;))

    ReplyDelete
  2. aku jeles ohh korang selalu bole hangout same2...huhu

    ReplyDelete
  3. hehehhee...xpe syg..nnty kite hangout same2 yer..
    dun wory;))

    ReplyDelete

hah nk komen ar 2??! silakan..bebel lah ape2 pn..